Dream Garden English Language

DREAM GARDEN - O NAMA

Dream garden d.o.o. je salata bar koji smo osnovali oktobra 2013. godine. Kiosk, veličine nešto više od 3m2, u Birčaninovoj 50 je bila prva lokacija sa kojom smo omogućavali samo kupovinu "za poneti" po principu ostalih "fastfood" ugostitelja. Međutim, mi nismo još jedan "fastfood" ugostitelj, za razliku od ostalih mi smo se opredelili da uz brzu i jednostavnu uslugu brinemo i o vašem zdravlju. Da, dobro ste pročitali! :) Dream garden smo osnovali kako bi Vam pripremili proizvode koje neće škoditi vašem zdravlju. Naši proizvodi su pravljeni tako da sadrže što manje kalorija i holesterola, a da ipak daju osećaj sitosti, kao i dnevne potrebe organizma za vitaminima i drugim hranljivim materijama. Pošto je svaki početak težak u taj asortiman smo dodali kafe, sendviče i kolače. To je naš marketinški trik kojim smo se poslužili jer smo hteli da informacija o zdravoj ishrani koju pružamo što brže dođe do ljudi koji bi prepoznali naš cilj i našu viziju sproveli u delo.

Od maja 2014. godine preselili smo se u veći lokal u Katićevoj 4 (koji se nalazi preko puta starog lokala - 30 metara), koji sada našim mušterijama otvara mogućnost konzumiranja naših specijaliteta u prijatnom ambijentu našeg lokala i gostoljubivosti našeg Dream Garden tima. Prelaskom u nove prostorije u Katićevoj izbacili smo iz našeg asortimana kolače, a dodali mafine (zdrave kolačiće), musli obroke, šejkove i voćne salate. I tu nije kraj, jer je ovo tek početak širenja našeg "zdravog" asortimana. A o novim proizvodima ćete biti blagovremeno obaveštavani putem stranice aktivnosti i naših društvenih mreža.

Dream Garden -

Kako bi učinili vašu kupovinu još lakšom, omogućivali smo Vam naručivanje vaših omiljenih salata, obroka i napitka preko naše stranice naruci. Putem ove stranice možete odabrati sastojke vaše salate i napisati nam napomene oko pravljenja iste. Odabrane sastojke možete sačuvati pod nekim imenom kao vašu omiljenu kombinaciju, i upotrebiti je pri nekoj narednoj narudžbini. Ako imate kratku pauzu za ručak ili ne želite čekati da Dream Garden tim napravi vašu salatu na licu mesta, poručite preko ove stranice i uštedite vreme jer će Dream Garden tim pripremiti Vašu porudžbinu do dogovorenog termina. Ako naručite danas za sutra Dream Garden Vam odobrava 10% pousta na ukupan iznos porudžbine. Uslove korišćenja kao i detaljno uputstvo i video uputstvo možete pogledati na strnici uputstva.

Za sva pitanja možete nas kontaktirati preko naše kontakt stranice.